#lamoviola amb Gamers UAB

Gamers UAB, un col·lectiu reviscut aquest curs lectiu gràcies a l’empenta i les ganes d’un grup d’estudiants de l’Escola d’Enginyeria, és el protagonista de la moviola d’aquesta setmana. Gamers UAB és una associació creada per a donar un espai a la comunitat d’amants dels videojocs a l’Autònoma. El grup és un lloc on divertir-se, aprendre i treballar per a eliminar els estigmes i els estereotips associats al col·lectiu gamer.

L’objectiu principal del col·lectiu és construir una comunitat que tingui com a nexe els videojocs, independentment de què interessi a cada membre: si us agrada veure’ls, si us agrada jugar-hi, si us agrada la història, si us agraden els gràfics, etc. D’altra banda, també volen formar els membres en camps com ara el desenvolupament bàsic de videojocs, que és, precisament, un taller que tenen pendent. A més, han pensat a portar ponents d’empreses del sector. Bàsicament, pretenen difondre informació sobre diferents àmbits dels videojocs i que el missatge arribi a tota la universitat.

Per a més informació, seguiu-los al Facebook, Twitter, visiteu la seva pàgina web o contacteu amb ells a través del correu electrònic.

Leave a Reply