#lamoviola amb Books Up UAB

Reprenem la Moviola per a seguir coneixent una mica més els col·lectius que participen en la nostra universitat. En aquesta ocasió s’asseuen al sofà del Centre de Recursos l’Èlia, la Clàudia, la Valentina, la Marta i l’Ari —membres de Books Up—, que ens explicaran de primera mà l’experiència de formar part del col·lectiu.

Books Up és una associació sense ànim de lucre que treballa per un objectiu ben senzill: portar llibres a indrets on en falten. L’associació va arribar a principis d’aquest curs a l’Autònoma gràcies a la iniciativa d’alguns dels seus membres, quan tot just començaven els estudis a la universitat. Dins del campus, tenen instal·lades una sèrie de caixes de recollida de llibres a les biblioteques. Allà s’hi poden deixar llibres i material escolar en anglès, que després s’envien a Cambodja, el Vietnam, l’Índia i Indonèsia.

Aquesta organització va néixer al Maresme, quan la noia que va engegar el projecte va tornar d’un viatge al sud-est asiàtic amb la idea d’enviar una caixa de llibres a les escoles d’aquelles regions, on va veure que en faltaven. Finalment, la iniciativa es va consolidar en associació i ara treballa en xarxa per a seguir proveint les escoles amb manca de recursos.

Si voleu més informació, no dubteu a visitar el seu lloc web, contactar amb ells a través del correu electrònic o seguir-los a Facebook, Twitter i Instagram.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s