Fi de la programació d’activitats d’enguany al Centre de Recursos

Imagen relacionada

Un curs lectiu més, donem per clausurada la programació d’activitats d’enguany al Centre de Recursos per a Col·lectius, que la unitat de Dinamització Comunitària organitza juntament amb els col·lectius de la Universitat.

Aquest curs 2016/17, hem tractat temes com l’ètica en el tracte amb els animals a través d’un cinefòrum organitzat per l’Assemblea de Veganes; hem après més sobre les microviolències que apareixen en relacions de parella amb Nobis, el nou col·lectiu feminista de la universitat; hem compartit menjar típics coreans a l’intercanvi gastronòmic coreà-espanyol de la mà de Korean Club; ens hem salvat d’un carnestoltes sense disfressa gràcies al taller de Kigurumis organitzat per l’Atelier de la UAB; per últim, hem après una mica més de fotografia gràcies a Click. Amb aquest últim col·lectiu, hem tancat un cicle variat i divers amb el qual hem après una mica de tot i hem pogut conèixer una mica més els col·lectius que donen vida al campus. Com sempre, tanquem de moment però tornem el curs que ve amb moltes més activitats.

Si no vau poder participar feu un cop d’ull a les activitats:

Fotografia Professional al teu abast amb Click 

Intercanvi gastronòmic Corea del Sud – Espanya amb Korean Club

Taller de kigurumis amb l’Atelier de la UAB

Esquizofrènia moral: ètica en el tracte amb els animals amb l’Assemblea de Veganes

Microviolència a les relacions de parella. Com evitar-la amb Nobis

Si no vau poder assistir al taller “Fotografia professional al teu abast”, aquí teniu les fotos de la jornada.

 


Leave a Reply