Fotografia professional al teu abast amb Click

S’acosta el final d’aquest curs lectiu i des del Centre de Recursos estem lligant els detalls de l’última activitat de la programació de la Unitat de Dinamització. Aquest cop de la mà de Click, el col·lectiu d’amants de la fotografia de la universitat.

L’activitat començarà a les 12.30 h amb un vermut de benvinguda. Tot seguit es traslladarà als equipaments del Centre de Recursos, on es farà una classe introductòria de retoc de fotografia i posteriorment una xerrada a càrrec de la Clara Pacheco, amant de la fotografia, que ens introduirà en l’ús d’un dels recursos fotogràfics més innovadors i estèticament captivadors: les boles de fum.

El pròxim dijous 18 de maig de 12.30 h a 14.30 h, veniu i #participeu-hi!

Per a més informació, seguiu el Facebook de Click i de la Unitat de Dinamització.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s