Diada de Primavera Ganàpia 2016/17

Dijous teniu una cita amb la XXII Diada Castellera de Primavera. El tret de sortida de la jornada serà a les 11.30 h del matí amb un esmorzar de forquilla i un torneig del popular joc de cartes “La botifarra”. A les 14.30 h, els Ganàpies faran una cercavila amb gralles arreu del campus per fer notar que la diada ja ha arribat, i, a partir de les 15.30 h, començarà l’actuació castellera. Enguany, les colles convidades a gaudir de la diada són els Arreplegats (UB Zona Universitària), els Xoriguers (UdG), els Pataquers (URV) i els Llunàtics (UPC Vilanova).

La diada de primavera d’enguany és un dia important per als Ganàpies, ja que es plantegen nous reptes: carregar un castell de 3 de 8 amb folre. Fa tota la temporada que assagen per a aixecar aquest castell, que encara no han exhibit a cap diada. Igualment, també carregaran un 4 de 7 amb pilar i un 3 de 7 amb folre. Després de l’actuació castellera, hi haurà música i animació en directe a càrrec de l’animador infantil Jaume Barri, un habitual a les diades dels Ganàpies, i a les 21 h hi haurà sopar per a totes les colles castelleres.

Tant la diada de primavera com la diada d’hivern són jornades en què es busca crear comunitat amb les altres colles universitàries i promoure l’esperit de treball conjunt. Tota la comunitat universitària està convidada a gaudir d’una diada ganàpia!

Els Ganàpies de la UAB van néixer el 1994 i són la primera colla castellera universitària i el col·lectiu més gran de la UAB. Són ben coneguts per les seves diades castelleres, tant a la UAB com a altres universitats, i pels seus tornejos de Botifarra. Si us ve de gust introduir-vos al món casteller i conèixer la vida ganàpia, participeu en la diada i no dubteu a anar als seus assajos, el dimarts i el dijous de 13 h a 15 h, a la gespa de Ciències.

Si voleu seguir aquesta diada castellera minut a minut, podeu veure-la en streaming!

Noticia: UAB Viure 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s