#laInstantània amb Click

Una #Instantània més, un col·lectiu més. Aquest cop us presentem a Click, una de les últimes incorporacions a elDirectori. Click és grup d’estudiants que té com a objectiu construir una família pels amants de la fotografia, per a poder gaudir de xerrades i debats en relació a la imatge. Des de la seva posada en marxa, ja han organitzat diferents activitats. La última, una mostra fotogràfica dels exercicis fotogràfics en què han anat treballant. La mostra es pot veure a la Sala de benvinguda del Centre de Recursos per a Col·lectius i és una visita obligatòria per a tots aquells que gaudiu de la fotografia.

Què és Click?

Click és un col·lectiu que va sorgir amb la finalitat de donar difusió a la cultura a través de la imatge, amb la intenció de capturar instants.

Quines activitats organitzeu com a col·lectiu?

Ens centrem en la pràctica, perquè la majoria de nosaltres ja fem classes teòriques al grau. Principalment organitzem xerrades, excursions, classes pràctiques de retoc d’imatge, etc.

Quants membres sou al col·lectiu?

Ara mateix en som 10. La majoria estudiem Comunicació Audiovisual, però Click està obert a tothom.

És la vostra primera experiència dins del món associatiu?

Sí, per a la majoria és la primera experiència.

Com va néixer la idea de crear Click?

Quan vam començar a estudiar a la UAB, vam veure que hi havia molts col·lectius però cap de fotografia. Així, vam decidir que calia que nosaltres el creéssim. La idea va néixer de tres persones però de seguida va córrer la veu i s’hi va anar apuntant més gent.

Com us organitzeu internament?

Sempre quedem un dia a la setmana. Posem en comú coses més tècniques de teoria de la fotografia i després decidim entre tots quines activitats volem organitzar, si volem fer alguna sortida i com ho volem encarar. També gestionem les nostres xarxes socials. Ara mateix hem creat un Instagram i també compartim l’activitat i la feina del col·lectiu a una pàgina de Facebook. A vegades, a les sessions també portem les fotografies que hem fet cadascú i les posem en comú. Les analitzem, mirem si es poden millorar, etc.

Cal tenir un nivell de coneixements en el camp de la fotografia per a entrar al col·lectiu?

No, al grup hi ha gent que té un nivell més avançat i d’altres que són principiants, però això no ens preocupa perquè al cap i a la fi l’objectiu és aprendre i passar-s’ho bé.

Quins aspectes positius i negatius destacaríeu de la vostra experiència com a membres del col·lectiu?

De negatius, de moment no en destacaríem cap perquè fa molt poc temps que existim com a col·lectiu. Potser, com a aspecte a millorar, destacaríem que ens agradaria que, a poc a poc, el col·lectiu anés creixent i agafant més forma. Ara mateix proposem moltes coses, però hem de veure quines funcionen realment .

Què li diríeu a algú interessat perquè s’animés a participar en el col·lectiu?

Que si té ganes de disparar, no troba el moment, vol aprendre coses noves fora dels vídeos de YouTube i té ganes de conèixer molta gent, aquesta és la seva oportunitat.

Per a més informació sobre el col·lectiu, visiteu la seva pàgina de Facebook.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s