Mostra fotogràfica Click: retrats, arquitectura i vida quotidiana

Encara no heu visitat l’exposició fotogràfica de Click? La mostra exposa un recull dels exercicis plantejats pel col·lectiu: retrats, fotografia d’arquitectura i vida quotidiana. Després de participar en la Fira de Serveis i Unitats que es va celebrar el 26 d’abril, coincidint amb la tercera jornada de la sèrie de debats #debatspublicaXXI, l’exposició s’ha traslladat a la Sala de Benvinguda del Centre de Recursos per a Col·lectius. Pels qui encara no l’heu pogut visitar o pels que volgueu repetir l’experiència, a continuació podeu veure les fotografies que conformen l’exposició.

Si voleu saber més de Click, no us perdeu la seva #Instantània.

Processed with VSCO with p5 preset

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s