Fotos: Amnistia Internacional i Actividad de Apoyo a Perú

Aquest passat dimecres vam poder veure pel campus dues activitats diferents. Els d’Amnistia Internacional van posar una paradeta per a recollir firmes en contra de la guerra a Síria i les vulneracions dels drets humans comeses. A més, alguns estudiants també es van organitzar per a recaptar fons mitjançant la venda de menjar típic peruà per a donar suport als afectats per les inundacions que hi ha hagut al Perú. Aquí us en mostrem algunes imatges.

image1

image2image3

image4image5IMG_2257

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s