Fotos: COP21

Ja podeu veure les fotos de la xerrada sobre la COP21 que va organitzar Ambient Crític, el col·lectiu que treballa per a suscitar interès pels temes ambientals, divulgar visions crítiques sobre problemàtiques econòmiques, socials i ambientals i ser un complement formatiu per als estudis de grau. A la xerrada, Anna Pérez va exposar els objectius fixats durant la cimera i el punt en què ens trobem per a assolir-los. Si us vau perdre la xerrada, aquí en teniu algunes fotografies.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s