Korean Club organitza un intercanvi gastronòmic Corea del Sud -Espanya

Intercanvi Cultural

Després del taller de kigurumis que es va celebrar el febrer, continuem amb propostes de temàtica asiàtica. Aquesta vegada, es tracta d’un intercanvi gastronòmic/cultural entre Corea del Sud i Espanya, organitzat per Korean Club UAB. Per tal d’endinsar-nos a la cultura sud-coreana, es farà una xerrada amb l’objectiu d’aprendre més sobre els dos països i, seguidament, hi haurà un dinar on es podran degustar menjars típics de Corea del Sud i d’Espanya de la mà d’estudiants nadius de tots dos països. L’objectiu de l’activitat és conèixer més a fons la cultura gastronòmica coreana a partir de les aportacions d’estudiants coreans, els quals tindran l’oportunitat de tastar menjars típics espanyols.

El Korean Club UAB està format per un grup d’amants de Corea, la seva cultura, el menjar i les tradicions, així com l’estil musical K-POP.

Per a més informació, seguiu a Korean Club a Twitter o contacteu amb ells a través del correu electrònic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s