#lamoviola amb OtakUAB

La moviola d’aquesta setmana la protagonitza OtakUAB, l’associació d’estudiants d’oci i cultura nipona. El seu objectiu és difondre el manga (còmic japonès) i l’anime (animació japonesa) per tal de donar a conèixer una de les aportacions internacionalment més conegudes de la cultura asiàtica (principalment la japonesa). Més enllà del pla educatiu, la principal raó de ser del col·lectiu és l’oci i les relacions que es teixeixen i els espais que es poden construir entre persones amb gustos afins.

Tal com ja ens van explicar a laInstantània, “cada vegada hi ha més gent interessada en el manga. El públic és més variat, diferent, potser perquè s’està comercialitzant. Es pot aprendre molt de l’anime, culturalment parlant, per exemple, sovint hi ha referències literàries i històriques. Permet un accés a la cultura d’una manera que t’entusiasma. El manga no és només “Dragon Ball”. El manga pot augmentar la teva capacitat d’autocrítica. Hem de combatre els estereotips”.

OtakUAB s’ofereix a tota aquella gent que ha mirat una sèrie anime a la infància o a l’actualitat i té curiositat per a seguir coneixent aquest gènere; també pels que són fans incondicionals o per aquells que encara no ho coneixen però els crida l’atenció.

Per a més informació, seguiu la seva pàgina de Facebook, Twitter, visiteu la pàgina web o contacteu-hi a través del correu electrònic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s