#lamoviola amb Pubillatge UAB

A la moviola d’aquesta setmana us presentem a Pubillatge UAB, el col·lectiu que té l’objectiu de fomentar i promoure la cultura catalana mitjançant la figura de la pubilla i l’hereu com a representants de l’alumnat de la UAB.

Tal com ja ens va explicar en Daniel —un dels membres del col·lectiu— a laInstantània, “l’objectiu general del pubillatge és portar una representació d’un poble a altres pobles, quan hi ha una festa major o altres actes. Es reivindiquen, així, certes tradicions locals dels pobles i com que se’n representen molts, les tradicions locals acaben arribant a tot el país”.

El pubillatge, doncs, consisteix a fomentar la cultura i transmetre-la. Tot i que la UAB no és un poble i no compta amb tradicions de tres segles, tal com afirmava el Juan José, “la universitat és cultura”.

Per a més informació, podeu contactar amb ells a través del seu correu electrònic o al Facebook.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s