#lamoviola amb el grup de swing de la UAB

Swing UAB és un col·lectiu de dansa de l’Autònoma que imparteix classes d’iniciació al swing i organitza sortides per ballar el caps de setmana. Tal com explicava l’Ignasi a laInstantània, “l’objectiu és que el Swing arribi a molta gent. Tot i que potser no li agrada a tothom, tenim el convenciment que és un ball molt atractiu i divertit, tant per a practicar-lo com per a veure’l. Així, totes aquelles persones que pensin o es sentin igual que nosaltres, o en tinguin una mínima curiositat, amb el nostre col·lectiu poden apropar-se al swing.”

El seu objectiu com a col·lectiu és existir com a grup estable, per a poder fer balls regularment i que la gent que estudia a la UAB i no disposa de massa temps, en comptes d’haver d’anar a Barcelona, pugui aprendre i practicar el ball amb el col·lectiu (amb la intenció, també, de desconnectar una estona). A Swing UAB, es fan classes d’iniciació al swing per un preu simbòlic de 5 euros i, tot i que els membres integrants no són professors professionals, es plantegen les classes no com un lloc d’esbarjo sinó com un espai on seguir aprenent i millorant, tot creant un ambient acollidor i de confiança.

El col·lectiu està dirigit a tothom, tant per a la gent que ja sap ballar swing, com pels que no ho ha provat mai. Si ja en saps, tens un grup on anar a ballar i conèixer gent. Si no en saps, tens l’oportunitat d’aprendre’n.

Per a més informació, seguiu les seves activitats al calendari del blog d’elDirectori, al perfil de Facbook de Swing UAB o visiteu el seu web.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s