Taller de kigurumis

0001

S’acosta carnestoltes i és moment de començar a posar a punt la disfressa, és clar que al febrer encara fa rasca i sovint ve més de gust quedar-se en pijama. Per sort, hi ha una solució per a cada problema i, en aquest cas, la resposta té nom japonès. Els kigurumis són disfresses d’animals que també podem fer servir si volem estar còmodes a casa, i gràcies a l’Atelier de la UAB, el col·lectiu de cosplay i costura de la Universitat, el dijous 16 de febrer tindreu l’oportunitat de confeccionar-vos el vostre propi kigurumi.

La inscripció és gratuïta i la universitat aportarà el material del taller. L’únic requisit necessari és confirmar l’assistència i escollir un dels models de kigurumi que s’ofereixen: koala/Totoro, panda/gat blanc i negre o Pikachu. Afanyeu-vos perquè les inscripcions es tancaran una setmana abans que es dugui a terme el taller, és a dir, el dia 9 de febrer.

Per a rebre més informació, inscriviu-vos a l’esdeveniment o seguiu el Facebook de l’Atelier de la UAB.

Us hi esperem!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s