Xerrada sobre fotografia d’arquitectura a càrrec de Carlos Catarecha

fotografia-darquitectura
El proper 6 de febrer, Click, el col·lectiu de fotografia de l’Autònoma, organitza una xerrada sobre fotografia d’arquitectura a càrrec del fotògraf i arquitecte Carlos Catarecha Gil. Nascut el 5 de maig del 1965 a Lleida, Catarecha es mou per l’arquitectura, la fotografia i el jazz. Es va graduar a l’Escola d’Arquitectura de Barcelona a la dècada dels vuitanta però va treballar durant trenta anys com a professor de secundària a l’Escola del Treball de Lleida, fent classes de formació professional de fusteria. Va descobrir la seva passió per la fotografia en una sala de jazz de la ciutat de Lleida i, des d’aleshores, redescobreix la música i l’arquitectura a través de l’objectiu.

El fil conductor la seva obra és la simplicitat. En paraules del mateix Catarecga “no vull marejar l’espectador incloent a l’enquadrament res que no hi tingui sentit”. Aquesta premissa, sobre la qual construeix la seva obra, segueix aquell principi de menys és més, ja que, tal com diu el fotògraf, “la imatge s’ha de poder llegir a l’instant”.

Si sou uns enamorats de la fotografia o us apassiona l’arquitectura, teniu una cita ineludible el dilluns 6 de febrer a les 12.00 h a la Sala d’Actes de l’Edifici Àgora. No hi falteu i participeu-hi!

Per a més informació, seguiu les activitats programades al calendari del blog d’elDirectori, al perfil de Facebook de la Unitat de Dinamització o al de Click.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s