#lamoviola amb l’Associació el Musell

A la moviola d’aquesta setmana, la Pilar, membre i presidenta de l’associació El Musell, ens explica el perquè del col·lectiu. Tal com exposa, el seu objectiu com a associació és “protegir els animals a través de la sensibilització, la informació i l’educació de les persones”.

El Musell treballa, doncs, per a aconseguir l’erradicació de l’abandonament d’animals i la promoció de la seva adopció i esterilització. La protecció dels animals es realitza a través de campanyes de sensibilització, assessorament, denúncia, informació i educació de les persones. Així, El Musell fomenta el respecte vers la resta dels éssers vius per a evitar els abandonaments, maltractaments, tortures, captures i venda dels animals per un mer interès propi o econòmic, alhora que impulsa l’educació en positiu, l’adopció, l’esterilització, l’eliminació del comerç d’animals i la seva utilització amb ànim de lucre.

Per a més informació, visiteu el seu lloc web, seguiu-los a Facebook, Twitter i Instagram o contacteu-hi directament a través del correu electrònic.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s