#lamoviola amb el Grup de Meditació Cristiana

El Grup de Meditació Cristiana es va fundar ara fa set cursos amb la voluntat d’oferir un espai de reflexió i un moment de pausa i de recolliment al campus. El col·lectiu defensa la necessitat de la no-acció dins del teixit associacionista i a la vida en general, i reclama la construcció d’espais de silenci per a poder sedimentar l’experiència de totes aquelles activitats que ens ocupen els dies.

La comunitat espiritual continua el llegat del monjo benedictí John Main, ensenyant a meditar i prosseguint la seva obra de restaurar la dimensió contemplativa de la vida. La comunitat és un “monestir sense parets” obert a tothom, és una família de diverses comunitats presents a més de cent països del món, i el seu fonament espiritual el formen els grups de meditació que es reuneixen setmanalment a nivell local. La comunitat és ecumènica amb l’esperit de servir la unitat universal a través del diàleg amb les diverses esglésies cristianes i amb les altres religions i tradicions de saviesa.

Tal com explica en Marco, la importància de meditar passa per no deixar de banda altres dimensions de la persona com ara cultivar el silenci, ser una persona desinteressada desegocentrada, no tan aferrada a les necessitats del dia a dia”. La meditació, conclou, “ajuda a cultivar aquest silenci i la interioritat, que és molt necessària a la vida en general”.

Podeu assistir a les sessions de meditació cada dimarts de les 13.45 h a les 14.45 h al Centre de Recursos per a Col·lectius.

Per a més informació, visiteu el seu lloc web o contacteu-hi per correu electrònic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s