#lamoviola amb el Grup d’Argumentació i Debat

En plena època d’examens és el moment de posar a prova els nostres dots d’oratòria i argumentació. Sort en tenim, doncs, de comptar amb el Grup d’argumentació i debat de la Facultat de Dret, el col·lectiu d’estudiants i professors que, al marge del seu currículum, desenvolupen una sèrie d’activitats extra acadèmiques vinculades a la millora de les habilitats argumentadores (orals i escrites), com per exemple la participació en concursos de litigació nacionals o internacionals, tornejos de debat estrictament jurídics, o la relació amb alumnes de batxillerat.

Tal com explica la Laura, membre integrant del col·lectiu, “els debats ens ajuden a veure diferents perspectives d’un mateix tema que, d’una altra manera, no investigaries tan a fons. T’adones que les persones sempre tenen raons per les quals pensen el que pensen”.

Per a més informació seguiu-los a Facebook, visiteu la pàgina web o contacteu via mail.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s