Stranger things amb el club de lectura lofantástico

15976935_1236947189764044_264108325350912969_n

Les biblioteques plenes de gom a gom només poden voler dir una cosa: exàmens. Al gener ja se sap, toca fer colzes i agafar embranzida per l’últim esprint del semestre. Però entre sessions d’estudi sempre és bo trobar un moment de descans, apartar la vista dels apunts i fixar els ulls sobre altres superfícies, com ara una pantalla on mirar una pel·lícula o una sèrie. Esteu de sort, doncs, perquè dijous vinent 19 de gener el club de lectura lofantástico organitza la projecció dels dos primers capítols de la sèrie Stranger Things al Centre de Recursos per a Col·lectius.

La sèrie, creada per Netflix i escrita i dirigida pels germans Matt i Ross Dufferes, es va estrenar a la plataforma multimèdia l’estiu de l’any passat amb una molt bona rebuda per part de la premsa especialitzada. Interpretació, caracterització, ritme, atmosfera i el clar homenatge al Hollywood dels anys 80 són els elements més elogiats pels crítics i, precisament aquest últim element (les referències fantàstiques, de terror, de ciència-ficció i d’aventures envers el cinema dels anys 80), serà el tema de debat del posterior col·loqui. Us hi esperem!

Per a més informació, consulteu l’esdeveniment o el calendari del blogdeldirectori i seguiu el club de lectura lofantástico al seu Facebook.

Sinopsi: La història arrenca el 6 de novembre del 1983 a la ciutat de Hawkins, Indiana, quan Will Byers, de 12 anys, després de passar-se el dia jugant amb els seus amics a Dungeons & Dragons, desapareix misteriosament de camí cap a casa. La seva mare, Joyce, desesperada, comença la cerca de Will, mentre el cap de policia Hopper comença a investigar pel seu compte. Poc després de la desaparició de Will, una nena amb estranyes habilitats apareix en una hamburgueseria de la localitat. En el desenvolupament de la recerca del nen descobriran que, no només hauran d’enfrontar-se a una misteriosa organització del govern, sinó també a sinistres forces que planegen devorar-los.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s