#lamoviola amb l’Associació d’estudiants xinesos

Després del merescut descans és hora de reprendre l’activitat. Un cop acomiadades les vacances de nadal, tornem amb un nou capítol de La moviola, aquest cop protagonitzada per l’Associación de Estudiantes Chinos de la UAB, el col·lectiu universitari que treballa per a establir un pont de connexió entre els estudiants xinesos i l’Autònoma. A través de l’organització d’activitats l’associació busca crear espais on compartir cultura i tradicions que enriqueixin l’experiència de la convivència. D’altra banda, el col·lectiu també és un punt de trobada per a tots aquells estudiants xinesos que tot just arriben a la Universitat i busquen un espai on compartir dubtes i vivències. Tal com diu en Bo Zhu, el seu president, l’associació pot ser la teva família.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s