Bon any nou i bones festes!

Des de la Unitat de Dinamització Comunitària us volem desitjar un bon any nou i unes bones festes. Però, no tenint-ne prou amb la felicitació de cortesia, ens hem sumat a l’última dèria d’internet i hem gravat el nostre propi mannequin challenge. Com no podia ser d’una altra manera, el Centre de Recursos, la casa de tots els col·lectius, ha fet d’escenari. Així, amb l’esforç que suposa aguantar un minut i mig la respiració, l’equip de la Unitat acomiadem l’any amb ganes de tornar-vos a trobar aviat ben descansats (o estressats pels exàmens) després de les vacances.

Bones festes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s