#lamoviola amb CRUAB

Divendres passat, CRUAB, el grup de rol de l’Autònoma, va celebrar les últimes nits lúdiques d’enguany. Per a tots aquells que no vau poder assistir-hi, amb la Moviola d’aquesta setmana us volem animar a que no us perdeu la propera edició.

En aquesta ocasió, el Martí, l’Aleix i el Dani ens expliquen la seva experiència com a membres del col·lectiu, allò que han après i els avantatges de participar-hi. “He après dinàmiques d’equip i a compenetra-me amb altres persones“, comenta el Dani. De la seva experiència, el Martí destaca la gran quantitat i diversitat de gent que ha tingut l’oportunitat de conèixer: “Al col·lectiu coneixes un piló de gent. Hi ha gent de tota la Universitat, de totes les facultats, de fora perquè ja treballa, d’altres universitats, etc.”

A laInstantània, el Dani i l’Eric ja ens van explicar els principis i objectius del col·lectiu: principalment enriquir-se, difondre i donar a conèixer tot allò que té a veure amb l’oci alternatiu. Tal com ens explicava el Dani, “els jocs de rol i de rol en viu, els jocs de taula i de cartes, entre d’altres, són els protagonistes però partim de la base que, darrere de totes aquestes activitats, hi ha continguts pedagògics i educatius per transmetre a la gent que hi estigui interessada”. Diversió i formació són les dues vessants del col·lectiu.

Per a més informació, podeu seguir-los al Facebook i al Twitter, podeu visitar-ne el lloc web o contactar-los a través de l’adreça de correu electrònic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s