#Cafeta “Esquizofrènia moral: ètica en el tracte amb els animals”

esquizomoral-001

Després d’haver abordat la qüestió de la violència masclista, ens endinsem ara, de la mà de l’Assemblea de Vegans, en el debat sobre l’ètica i els límits del tracte animal. Per a fer-ho, aquest dimecres, al Centre de Recursos per a Col·lectius, s’organitza un videofòrum amb la projecció d’un documental i el posterior debat guiat per membres de l’Assemblea.

La discussió es vertebrarà al voltant del concepte esquizofrènia moral. Encunyat pel professor de dret Gary Lawrence Francione, el terme fa referència a l’ètica canviant que envolta el tracte als animals. Així, doncs, el documental ens planteja qüestions com ara: si entenem que alguns animals mereixen la nostra consideració moral perquè són individus que senten i pateixen, ¿és coherent que no estenguem aquesta mateixa consideració a tots els animals que senten?

La cafeta tindrà lloc dimecres vinent 14 de desembre a les 13.30 h al Centre de Recursos per a Col·lectius, a la Plaça Cívica. No hi falteu. Us hi esperem!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s