Acció boicot de BDS contra HP a la UAB

hp-cartell

Cartell de l’acció boicot contra l’empresa HP

BDS UAB (Boicot, Desinversions i Sancions a Israel) ha organitzat una acció de denúncia contra l’empresa HP en el marc de la setmana internacional de boicot a la companyia tecnològica per la seva complicitat en l’ocupació de Palestina. L’acció-performance tindrà lloc a la Plaça Cívica, on s’ha instal·lat una pancarta amb el logotip de l’empresa contra la qual es llençaran globus amb pintura vermella i on es repartiran octavetes amb informació sobre les implicacions d’HP als territoris palestins ocupats.

Mentre HP es presenta com “un actiu econòmic, intel·lectual i social per a la societat“, l’empresa subministra sistemes d’identificació pels punts de verificació militars israelians a la Cisjordania i la Gaza ocupades, així com serveis i tecnologia a les forces militars d’Israel, entre elles l’administració de la infraestructura informàtica de la marina israeliana que sotmet la Franja de Gaza a un bloqueig marítim des del 2007. Segons una enquesta realitzada per Who Profits, el centre de recerca dedicat a la investigació i difusió de les companyies internacionals comercialment involucrades en l’ocupació de palestina, HP també proveeix de serveis tecnològics el Servei de Presó d’Israel (IPS).

És per aquests motius que BDS UAB, el grup de boicot acadèmic que dóna suport a la campanya BDS contra l’ocupació de Palestina, s’uneix a l’acció internacional emmarcada en la Boycott HP International Week of Action i fa una crida per animar tothom a prendre’n part i acabar amb les complicitats d’HP amb l’estat israelià. Uniu-vos-hi per a mostrar solidaritat envers la lluita palestina i commemorar el 29N, el Dia Internacional de Solidaritat amb el Poble Palestí.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s