Reprenem #laInstantània i inaugurem #lamoviola

lamoviola

Amb l’inici del nou curs lectiu els col·lectius reprenen la seva activitat. Un cop donat per finalitzat el merescut descans d’estiu però, i a causa de les irrefrenables voltes que dóna la vida, l’escenari ja no és el mateix que el del curs passat. Alguns col·lectius desapareixen deixant rere seu la petjada dels anys viscuts, d’altres emergeixen, s’agrupen i es constitueixen per a seguir ocupant els espais que els pertanyen.

Per tal de seguir la pista a uns dels principals actors del teixit associatiu de la universitat, des del blogdeldirectori reprenem vells projectes i n’engeguem de nous. L’any passat #laInstantània va permetre donar a conèixer tots aquells col·lectius participants, ajudar en la difusió de les seves activitats i motivar la participació. El resultat va ser un èxit i és per aquest motiu que, un any més, continuem.

Hi ha a més, una nova incorporació. Aquest curs, i amb pretensions d’allargar-se durant el pròxim, neix #lamoviola, una sèrie audiovisual que busca incentivar la participació en la vida associativa de la nostra universitat. El projecte s’articula entorn de 14 vídeos d’un minut i mig de durada que es podran veure a través del canal de Youtube de la Unitat de Dinamització Comunitària i que també es publicaran en el blog.

És a través d’aquesta finestra digital que diferents col·lectius inscrits a elDirectori ens explicaran la seva experiència en el món associatiu i, específicament, en el col·lectiu on participen. Així, doncs, l’objectiu és apropar, animar i motivar tots aquells i aquelles que hi estiguin potencialment interessats.

Un cop disparat el tret de sortida, només ens queda esperar bons resultats. I com sempre, llarga vida a tots aquells qui col·laboren i treballen per a construir el teixit associatiu de la universitat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s