#lamoviola amb AIESEC

Estrenem #lamoviola amb AIESEC, una associació d’estudiants que té l’objectiu de facilitar que els seus membres complementin la formació acadèmica a través de programes internacionals d’intercanvi.

AIESEC és una organització internacional que compta amb més de 70.000 membres actius arreu del món. Tenen presència en més de 2.400 universitats repartides en 128 països i territoris. A Espanya compten amb 10 comitès entre el que sumen un total de 200 membres d’entre 18 i 30 anys.

Ofereixen tres principals tipus d’intercanvis internacionals. El Global Talent, dirigit a graduats, consisteix en pràctiques remunerades d’una durada d’entre tres i divuit mesos. El Global Citizen ofereix programes de voluntariat d’entre quatre i dotze setmanes per a estudiants i no estudiants d’entre 18 i 30 anys. I, finalment, el Global Enterpreneur, pràctiques a startups de vuit setmanes dirigides específicament a estudiants.

En Víctor, membre del col·lectiu, ens apropa així al col·lectiu AIESEC: “T’obre la visió sobre com és el món, totes les connexions que tenim i tot el que podem fer”.

Per més informació podeu visitar el seu lloc web, el seu Facebook o contactar directament a través del seu mail de contacte.

Leave a Reply