El feminisme islàmic i BDS UAB amb Fàtima Aatar

IMG_20160530_132410

Moltes de vosaltres ja coneixeu o heu sentit a parlar de la Fàtima Aatar. Ella té 21 anys i és estudiant d’Antropologia Social i Cultural a la Universitat Autònoma de Barcelona. Tanmateix, és activista feminista-islàmica i membre de Boicot Desinversions i Sancions a Israel (BDS), col·lectiu inscrit a elDirectori.

Per tot això, la Fàtima Aatar ha estat protagonista del darrer capítol del programa “Tot un món“, emès a TV3 sota el títol: L’islam en femení. El programa es defineix per acostar-se als processos migratoris i a les vides de moltes persones que ja són part indestriable de la societat catalana. Concretament, es dedica a descobrir i visibilitzar persones que, per raó de la seva experiència, coneixement i acció són -o bé haurien de ser- considerades referents socials.

L’equip de “Tot un món” escolliria el Centre de Recursos per a Col·lectius i l’Hotel d’Entitats, llocs de referència i punts de trobada al campus pel teixit associatiu de la universitat, com a escenari, on podreu veure parlar la Fàtima de la seva experiència personal, política i acadèmica, amb la voluntat de compartir coneixements sobre qüestions que formen part de la nostra actualitat.

Podreu trobar més informació a http://bit.ly/1TJfX7b.  No us ho perdeu!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s