#laInstantània amb CRUAB

DSC_0337

Aquesta setmana a #laInstantània tenim amb nosaltres el Daniel, secretari de la junta del col·lectiu d’estudiants CRUAB, estudiant de biotecnologia i, també, l’Eric, vocal de la junta i estudiant del Grau en Comunicació Audiovisual.

  • Quan i com vàreu començar a participar en el món associatiu i, concretament, amb CRUAB?

Daniel: Abans de CRUAB, vaig estar vinculat amb una associació de joves LGTB, però ho vaig anar deixant per falta de temps. Després, ara ja fa un any i mig, vaig començar amb CRUAB com a membre, tot i que formo part de la junta des de fa un curs.

Eric: Jo estic des de fa sis anys de voluntari en una entitat que es dedica a recaptar diners per tal de poder-los després donar a diferents ONG. A l’Autònoma, amb CRUAB, ja fa tres anys que hi sóc, però com a membre de la junta en fa dos.

  • Quanta gent constituïu el col·lectiu?; Com funcioneu internament?

Eric: Podem comptar-ho de diferents maneres. Pel que fa als membres totals, som 500. Els membres actius, en canvi, són 150 i els membres més implicats són, aproximadament, uns 40.

Daniel: En relació al funcionament, però, és important destacar la junta, que és de caràcter administratiu principalment. Aquesta està constituïda per un/a president, vicepresident, secretari, tresorer i després quatre vocals. La proposta, selecció i organització d’activitats, no obstant, es fa entre tota la gent que hi vulgui participar.

  • Quin és l’objectiu principal de CRUAB?

Daniel: L’objectiu més gran és el d’enriquir-se, difondre i donar a conèixer tot allò que té a veure amb l’oci alternatiu. Els jocs de rol i de rol en viu, els jocs de taula i de cartes, entre d’altres, són protagonistes. Partim de la base que darrere totes aquestes activitats hi han continguts pedagògics i educatius a transmetre a la gent que hi estigui interessada.

Eric: També, val a dir que, el nostre, no és que sigui un món petit, però sí que està enfocat a un col·lectiu de gent molt específic. Llavors procurem que aquest món s’estengui a més gent, i no es quedi en els cercles de sempre. Que la gent es conegui i interactuï tothom amb tothom. L’Hotel d’Entitats en aquest sentit és un molt bon espai per a nosaltres.

  • Pròximament, quines activitats/accions teniu previstes?

Tenim activitats anuals com ara les Nits Lúdiques que enguany s’estan portant a terme. També, les Jornades del CRUAB, la participació a la FMUAB o a Sant Jordi. També cal remarcar tots els tornejos, “crolònies”, sopars…

  • Em podríeu dir alguns aspectes positius de la vostra experiència associativa i quins altres us agradaria que milloressin?

(+) Coneixes gent que està interessada en coses que a tu t’han agradat des de sempre, i que, a més a més, les vol compartir amb tu. Pots ser tu mateix, et sents integrat, còmode, quelcom que facilita que puguin convertir-se en persones molt importants per a tu.

(+) Tenim una ludoteca amb més de 50 jocs, bons i cars, i als quals normalment no tothom hi té accés.

(-) Ens agradaria disposar de més espai. A vegades ens quedem curts.

(-) Costa que la gent participi i s’impliqui, també que la informació circuli més enllà del cercle de gent que des de sempre s’ha interessat per aquests temes.

  • Breument, què li diríeu a algú per tal que vingués a CRUAB?

Nosaltres el que sempre diem és que vinguin, que ho provin, i si els agrada… que s’apuntin al CRUAB! Tothom hi és benvingut!

Ens poden trobar en persona a l’Hotel d’Entitats (cada dia, més o menys d’onze a set de la tarda). També poden trobar-nos al Facebook i seguir la nostra pàgina web!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s