Associació Gats Campus UAB

Sense títol

L’Associació Gats Campus de la UAB, és un col·lectiu  inscrit a elDirectori que té com a objectiu principal vetllar pel control i manteniment de les colònies de gats de la universitat. Compten amb la col·laboració de l’Hospital Clínic Veterinari i de l’Oficina de Medi Ambient de la UAB, així com amb altres estaments, per exemple, els SLIPIs de les Facultats.

Pel que fa al control, aquest consisteix en capturar els gats per esterilitzar-los, i, posteriorment, poder-los retornar al seu entorn natural. D’aquesta manera, s’evita la superpoblació. Els gats esterilitzats s’identifiquen amb un petit tall a l’orella, que se’ls hi fa quan encara estan adormits amb l’anestèsia de l’operació. En quan al manteniment, consisteix en assegurar l’adequada alimentació dels gats, i, fins on es pugui, la seva integritat i salut. L’ideal, però, consisteix en trobar refugi per als gats malalts i casa d’adopció o acollida per a gats dòcils o gats cadells.

Tanmateix, promoure i organitzar campanyes d’actuació i col·laborar amb altres associacions, o, emprendre les accions legals i mediàtiques que es considerin oportunes, en contra de qualsevol persona física o jurídica, que incorri en maltractament animal, també són pilars fonamentals del col·lectiu.

Darrerament, Gats Campus ha volgut agrair a través de diferents mitjans, el comportament exemplar de l’Autònoma en el rescat d’un gat. El passat dijous 3 de desembre, estudiants de la universitat van donar l’avís que en els desguassos de l’entrada de la Facultat de Dret hi havia un gat atrapat demanant auxili. L’actuació de rescat es va allargar fins al dissabte a la nit, però es va resoldre amb èxit, tenint un desenllaç feliç.

Si vols col·laborar i/o informar-te’n de manera més detallada, no dubtis en entrar al seu web http://www.gatscampus.org/ o escriure un mail a gats.campus@gmail.com! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s