Nits Lúdiques a la UAB

12240915_1159167454112194_1278473451436171963_oCRUAB, el Club de Rol de la UAB, tornen a El Blog del Directori amb les piles ben carregades. Les noves activitats i propostes del col·lectiu no ens fan perdre de vista l’objectiu principal del grup, seguir treballant per promocionar l’oci alternatiu dins la comunitat estudiantil i procurar espais de lleure a la pròpia universitat després de llargues jornades d’estudi.

És per això que, des d’avui dia 13 de novembre, estrenen les primeres Nits Lúdiques del curs. La ludoteca de CRUAB es convertirà en un espai obert a tothom, des de les 18.00h fins a les 00.00h a l’Hotel d’Entitats (situat a la Plaça Cívica).

Qui els coneix sap que els jocs de rol, els jocs de taula, les projeccions de cinema fric, els entrenaments de “softcombat” i les cartes col·leccionables, entre moltes altres activitats, són les especialitats del col·lectiu.

Així, i especialment totes aquelles persones que us sentiu atretes per aquest món, esteu convidades a gaudir d’una nit de divendres plena de diversió, que finalitzarà amb un sorteig per a totes aquelles que hagueu participat de l’activitat.

Per a més informació no dubteu en contactar-los via correu electrònic, o a seguir-los a través del seu Web, Facebook i Twitter!

No us ho podeu perdre!!

Leave a Reply