“Múixing”

Cartell xerrada muixingLa “International Veterinary Students Association” (IVSA), són un col·lectiu d’estudiants de la UAB que té per objectiu promoure l’intercanvi acadèmic i cultural entre estudiants de veterinària de diferents països. Més concretament, destaquen la intenció de procurar i valorar la pluralitat cultural i el respecte internacional, així com la de voler aprofundir i posar en pràctica les habilitats veterinàries assolides durant la carrera o la millora de la llengua anglesa.

Aquest pròxim dijous 29 d’octubre, a la Sala de Graus de la Facultat de Veterinària -17.30h-, IVSA durà a terme una xerrada sobre el Múixing, que engloba tots aquells aspectes vinculats amb la tradició i l’esport dels gossos de trineu. Durant la sessió es tractaran temes com les races actuals, l’alimentació o les cures i lesions d’aquests animals esportistes.

Si hi esteu interessades i voleu apuntar-vos-hi, cada dimecres al migdia els trobareu al mòdul d’estudiants de “la balena”. També, però, si teniu qualsevol dubte o suggeriment, podeu enviar un mail a ivsabarcelona@gmail.com.

No dubteu en seguir-los a Facebook i Twitter! Us hi esperen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s