«Visiones de lo fantástico. Club de Lectura.»

fotoAmants de la fantasia, bibliòfils i bibliòfiles, vetlladors i vetlladores del món de la cultura… Encara no coneixeu el Club de lectura Visiones de lo Fantástico de la UAB? Enguany teniu novament l’oportunitat de fer-ho!

El col·lectiu d’estudiants “LoFantástico” reengega les seves sessions amb l’objectiu d’enriquir els coneixements de tothom qui hi participa, mitjançant la presentació i l’anàlisi de textos conjunta, que permeten abastar i debatre un ampli ventall de temàtiques socials i culturals.

Aquest dijous 15 d’octubre, a les 16.00h, a la Sala Polivalent de l’edifici Àgora de la Plaça Cívica, es durà a terme la presentació del programa. Per a més informació i/o per a fer constar el vostre interès, no dubteu en escriure’ls un e-mail a clubvisionesdelofantastico@gmail.com confirmant assistència o fent-los arribar les vostres peticions.

Us hi esperen!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s