Els ulls de Palestina

expofotograficadefinituEn altres ocasions, ja hem tingut l’oportunitat de parlar-vos del col·lectiu “Boicot, Desinversions i Sancions” de la UAB. BDS impulsen una campanya global que té per objectiu emprendre accions contra l’Estat d’Israel des de l’esfera acadèmica i cultural, buscant el compliment del dret internacional i els drets del poble palestí.

Durant aquest curs, però, tenen previst dur a terme múltiples activitats focalitzades en l’àmbit local per obtenir resultats a nivell global. Així, la primera activitat amb la que inauguren aquesta nova lògica porta per nom “Els ulls de Palestina” i consisteix en una exposició fotogràfica del palestí Mohammed Reyad.

El fotògraf i activista retrata i treu a la llum el camp  d’Al Am’ari (Cisjordania), un dels indrets palestins que -degut a les resistències dels seus habitants- encara no ha estat colonitzat per Israel tot i els assetjaments.

L’exposició es presentarà el dimarts 6 d’octubre -a les 12h-, al vestíbul de la Facultat de Filosofia i Lletres, on Mohammed Reyad, Iyad Abbas (company i germà de Mohammed) i Ahmad Tomaleh (líder polític del moviment Fatah) realitzaran una xerrada sobre el camp de refugiats Al Am’ari.

Per a més informació no dubteu en posar-vos-hi en contacte a través del seu correu electrònic bds.uab@gmail.com o Facebook!

Us hi esperen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s