D’inicis que prometen

DSC_0197Benvolgudes i benvolguts,

Des del Blog del Directori de Col·lectius us volem donar la benvinguda al nou curs 2015-2016 i ho fem reengegant les publicacions d’aquest espai dedicat exclusivament als col·lectius i associacions de elDirectori.

Aprofitem l’ocasió, però, per lluir la nova estètica del Centre de Recursos per a Col·lectius que, des d’avui dia 2 d’octubre, obre les seves portes amb l’horari habitual de 10h a 19h, de dilluns a divendres. No obstant, com ja sabeu, disposeu també d’altres equipaments destinats a la participació d’estudiants, com ara l’Hotel d’Entitats.

No oblideu que ens podeu seguir també a través de les nostres xarxes socials Facebook, Twitter i a la web de la Unitat de Dinamització Comunitària de la UAB.

Fins ben aviat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s