Un curs intens

foto_notic

Després d’aquest intens curs i amb la intenció de desitjar-vos unes bones vacances d’estiu, des de la unitat de Dinamització Comunitària volem agrair-vos a tots els col·lectius,  els quals heu sigut protagonistes de El Blog de elDirectori, la vostra implicació i participació activa en aquesta iniciativa.

El blog és una mostra més que entre tots i totes, tal com ens mostren les dades, novament hem fet possible la participació més enllà de les aules, afavorint el creixement i la consolidació del teixit associatiu, que impulsen la representació estudiantil i la creació i la internacionalització de xarxes dins la comunitat universitària.

Així, tanquem l’any fent una valoració positiva, posant èmfasi en la importància de la vostra presència dins de elDirectori de la UAB i animant-vos a seguir formant-hi part!

Salutacions i fins ben aviat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s