Socioculturalment a prop de CEA

El Col·lectiu d’Estudiants Àrabs (CEA) de la UAB es presenten com un grup de persones que tenen per objectiu fomentar els espais per a la creació i realització d’activitats que tinguin la finalitat de difondre i ampliar la informació sobre altres cultures.

Aquest curs 2014/15, CEA s’han estat reunint tots els divendres per la tarda al Centre de Recursos per a Col·lectius de la Plaça Cívica, aquestes trobades han consistit principalment en la impartició de classes d’àrab, en la pràctica d’oratòria i en reunions internes del propi col·lectiu. A part, però, han organitzat altres activitats relacionades amb la cultura àrab, sent un dels col·lectius més proactius del Directori.

ceaSi vols saber-ne més i conèixer tots els detalls no dubtis en contactar-hi via Correu electrònic o seguir les últimes notícies i activitats programades via Facebook!

Leave a Reply