LA PRIMAVERA DELS GANÀPIES A LA UAB

DSC_0293 DSC_0297

La gent de Ganàpies de la UAB van celebrar amb gran èxit la seva Diada de Primavera. Ahir dijous 21 de maig, després d’una temporada en la que han estat dominant estructures com el 4 de 7 i el pilar de 5, la Colla Castellera de l’Autònoma es proposarien fer un pas més endavant!

Ahir dijous 21 de maig, després d’una temporada en la qual han estat dominant estructures com el 4 de 7 i el pilar de 5, la Colla Castellera de la universitat es proposarien fer un pas més endavant!
Tot va començar amb el torneig de botifarra, posteriorment, el va seguir l’esperada i emocionant convocatòria de colles, que donaria pas a les ACTUACIONS CASTELLERES dels Llunàtics de la UPC, Trempats de la UPF, Engrescats de la URL, Pataquers de la URV i Ganàpies de la UAB. Finalment, un emotiu concert de Jaume Barri a la Gespa de Ciències va propiciar un bon ambient per descansar i seguir la celebració amb un bon sopar a la República del Ritmo!

Una vegada més… Felicitats Ganàpies!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s