De la part al Tot: Llengua, llibres i púgils dels mots als Països Catalans

11149728_720677444707674_8363474923692986107_oL’Assemblea d’Estudiants de Filologia Catalana, altrament coneguda com a “Assemblea FilCat” és un col·lectiu de la UAB que pretén promoure i defensar l’ús social de la llengua catalana arreu dels Països Catalans. A més, vol esdevenir l’òrgan de representació d’estudiants del corresponent grau i donar veu a totes les reivindicacions estudiantils.

Enguany, el dia 7 de maig, celebren la IV Jornada FilCat UAB, una cita filològica plena de noms i cares conegudes compromeses amb la llengua i cultura catalanes. Podreu accedir a tota la informació entrant al seu Facebook i Twitter, no obstant, aquí us deixem amb cinc cèntims del que hi podreu trobar!

10.00 h. – Presentació de les Jornades i ponència del doctor Joan Veny, premi d’honor de les Lletres Catalanes 2015.

11.30 h. – Esmorzar.

12.00 h. – Taula rodona sobre el món de l’edició als Països Catalans. Hi participaran Pagès Edicions, Lleida; Edicions del Trabucaire, Perpinyà; el president del Gremi d’editors del País Valencià i un representant d’una editorial illenca.

14.00 h. – Dinar.

15.00 h. – Gran Dictat.

16.30 h. – Recital de poemes de Montserrat Abelló.

17.00 h. – Combat literari de grans autors.  Hi participaran Joan-Lluís Lluís, autor de “Xocolata desfeta”, “Cròniques del déu coix”, “Conversa amb el meu gos sobre França i els francesos” o “Aiguafang” entre d’altres; Jaïr Domínguez, guionista de Polònia, Buenafuente o Minoria Absoluta i escriptor de “Jesucrist era marica i altres contes”, “99 coses que hem d’aniquilar si volem ser independents” i “Segui vora el foc”; Isidor Marí, poeta, músic i President de la Secció filològica de l’IEC (2010-2014) i Josep Porcar, poeta autor de “La culpa”, premi Vicent Andrés Estellés de poesia.

18.45 h. – Concert. Esllavissada, de Girona.

19.30 h. – Concert. Josep Maria Cantimplora, de Rupit.

21.00 h. – Sopar.

22.00 h. – Karaoke AntiFilològic.

“HI ESTEU TOTS CONVIDATS, VINGUEU DEL NORD, VINGUEU DEL SUD, DE TERRA ENDINS O DE MAR ENLLÀ!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s