La Plaça Cívica viu Sant Jordi

sant jordi 2015

El passat 23 d’abril vam celebrar la Diada de Sant Jordi a la UAB, que va comptar amb la participació de tota la comunitat universitària. La fira de col·lectius i serveis a la Plaça Cívica va ser la protagonista i totes les activitats de la diada es realitzarien amb gran èxit.

Les iniciatives “Jo participo! I tu?” i “I tu, com el parles?”,  organitzades per Dinamització Comunitària; la “I Marató de poesia feminista”, impulsada per l’Observatori per a la Igualtat; l’actuació del Combo de la UAB (fusió de jazz, funk i blues), de la mà de Cultura en Viu; el taller “Mites i prejudicis sobre el món de la presó: Biblioteca humana” o el Dinar solidari contra el malbaratament alimentari, de la Fundació Autònoma Solidària són algunes de les propostes que varen contribuir a fer una jornada culturalment rica i reivindicativa.

Volem fer especial menció a col·lectius del Directori com OTAKUAB o CRUAB que van dur a terme les seves Jornades. A més, també agraïm a Centaures de l’Autònoma, al Col·lectiu d’Estudiants Àrabs, e Joves Comunistes del Poble Català, al Grup Bíblic Universitari, a l’Associació El Musell, a Joves d’Esquerra Verda, a AIESEC, a LoFantástico, aGanàpies, a BDS, a Corrent Roig, a Amnistia Internacional, a Chinese Student Union, a AEP, a Unity, a UNANIMUN i a La Quarta Paret per la seva energia i implicació proactiva a les paradetes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s