L’Aura Oriental d’OtakUAB

otakuab

Ja tenim per aquí a OtakUAB, un col·lectiu de la Universitat Autònoma de Barcelona que té com a objectiu principal difondre el manga (còmic japonès) i l’anime (animació japonesa) com a símbols importants de la cultura nipona i com a un dels seus trets més internacionals.

Des d’avui, dimarts 21 d’abril, fins el dia 24 han organitzat amb molta il·lusió les X Jornades Orientals, consistents en una gran varietat i multiplicitat d’activitats per a tots els gustos que no us voldreu perdre!

Així, dimarts al migdia, s’inicien les Jornades Orientals amb una exhibició de kenjutsu a càrrec de Wa-Rei-Ryu a la Plaça Cívica.

Dimecres, a l’hora de dinar, us esperen al taller de cuina de la Plaça Cívica, on podreu gaudir del menjar i aprendre a fer-lo . Posteriorment, a les 18.00 h projectaran a la Sala d’Actes de Àgora (Edifici R) la pel·lícula “La Isla de Giovanni”, amb la col·laboració de Selecta-Visión.

Dijous pel matí, els tornareu a trobar a la Sala d’Actes esperant-vos amb una partida introductòria al món d’Infinity i a partir de les 15.00 h al Centre de Recursos podreu venir a jugar i competir per premis AmiiBos als torneigs de Super Smash Bros, Wii U i Mario Kart 8 o, també, l’Stepmania.

Finalment, el divendres a la Sala d’Actes, a partir de les 11.00 h hi haurà el clàssic Quiz Otaku, fins el tancament de les jornades amb el, sempre benvingut, Karaoke.

Igualment, recordeu que cada dia els podreu trobar a la Plaça Cívica venent marxandatge i menjar. A mes, també podreu passar-ho bé amb el taller d’Hama que us tenen preparat o visitar el Centre de Recursos per a Col·lectius a observar i sentir l’exposició de compositors de bandes sonores.

Per a qualsevol dubte no trigueu en posar-vos-hi en contacte per correu electrònic o cercar-los al Facebook.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s