20 ANYS DE JOC ALTERNATIU

foto cruabConeixeu a CRUAB, El Club de Rol de la UAB? Són un col·lectiu que tenen com a objectiu promocionar l’oci alternatiu dins la comunitat estudiantil. Els jocs de rol, jocs de taula, les projeccions de cinema fric, els entrenaments de “softcombat” i les cartes col·leccionables, entre moltes altres activitats, són les seves especialitats.

Exactament, què hi feu al CRUAB?

Cada dia som quasi a temps complet a l’Hotel d’Entitats, dinamitzant la nostra àmplia ludoteca i biblioteca de manuals de rol. El nostre col·lectiu és el lloc ideal per a qualsevol persona a qui li agradin els jocs de taula, l’estratègia, l’agilitat mental i fins i tot la interpretació. Així, apuntar-se al CRUAB significa no tenir cap estona avorrida i perduda a la UAB, gaudint del propi temps lliure.”

Aquesta setmana, però, se’ns fan grans! El Club de Rol de la UAB, compleix 20 anys com a grup organitzat i associació sense ànim de lucre i de referència en l’àmbit, per aquest motiu, volen celebrar-ho amb unes jornades obertes a tota la universitat.

Durant els pròxims 15 dies s’organitzaran i duran a terme tot un seguit d’activitats amb la finalitat d’apropar-les a qualsevol persona interessada. Aquest curs, CRUAB, ha rebut més de 50 noves inscripcions però ens confessen el seu desig de seguir creixent. Esperen que aquestes jornades us ajudin a apropar-vos al seu món que de ben segur us sorprendrà…

Per si encara teniu cap dubte, el divendres 17 tindran pastís d’aniversari per a tots els assistents i crepes per a tota la gent que es quedin jugant. No dubteu en consultar la llista completa d’activitats a l’esdeveniment de Facebook i apuntar-vos a tot allò que us vingui de gust!

Podeu contactar amb ells via correu electrònic, així com trobar informació ampliada del col·lectiu al seu web, facebook i Twitter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s