Intercanviem idees cap a una mentalitat de lideratge, oberta i activa: ABSTEC

10268682_815040161895758_6038397823067100922_n  10991135_811428185590289_4176324273209078898_n

L’”Associació de Biotecnòlegs de Catalunya”, ABSTEC, és una entitat sense ànim de lucre que conforma una xarxa col·laborativa -d’àmbit estatal i internacional- de professionals, estudiants i persones afins a la biotecnologia.

Entre d’altres, ABSTEC treballa per a promocionar la figura del biotecnòleg i de la Biotecnologia amb relació a les diferents branques del sector (administració, patronal i societat). A més, vetlla per a oferir una formació contínua i de qualitat a la comunitat de Biotecnòlegs, així com per a proporcionar espais que facilitin l’intercanvi d’idees i l’elaboració de projectes.

És per això que, l’”Associació de Biotecnòlegs de Catalunya” posa èmfasi en el “networking” per a fomentar l’emprenedoria científica, promovent un canvi social cap a una mentalitat de lideratge, oberta i activa. El treball en equip, però, així com també la companyonia, són instruments imprescindibles per a optimitzar els recursos i obtenir els millors resultats possibles: creatius, audaços i capaços de generar millores en el sector i a la societat.

Per a totes les persones interessades, destaquem que el proper 7 de març se celebraran novament les Jornades de Biotecnòlegs de Catalunya, l’esdeveniment anual d’ASBTEC. Aquesta sisena edició (VI JBC) es durà a terme a la Facultat de Biociències de la UAB.

Un dissabte de ponències, taules rodones, debats i tallers que et donaran l’oportunitat de conèixer millor les oportunitats del sector biotecnòlogic i et permetran conèixer professionals i estudiants de Biotecnologia.

Per a més informació i inscripcions, visiteu el seu web o seguiu-los a Facebook i Twitter.

No te les perdis, t’hi esperen!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s