El món pot canviar però no canviarà sol

amnistia_internacional

Amnistia Internacional” forma part del Directori de Col·lectius de la UAB i destaca per ser una organització no governamental (ONG) internacional, present en gairebé tots els països del món, amb més de 7 milions de persones sòcies, activistes i simpatitzants.

La seva tasca se centra en combatre els abusos contra els drets humans, treballant per la denúncia pública de les injustícies i duent a terme un activisme de caire personal i polític. El seu màxim objectiu és el d’intervenir en la vida de moltes persones perquè aquestes puguin gaudir dels drets aconseguits i proclamats a la Declaració Universal dels Drets Humans.

“Amnistia” posa resistències i demana responsabilitats als governs, empreses, grups armats, etc., que moltes vegades són els responsables de les desigualtats i les opressions socials, ja siguin conflictes de gran repercussió pública o aquells que succeeixen en un racó oblidat del planeta.

És per això que, “Amnistia” remarca la necessitat de preservar la seva independència econòmica respecte als governs i la pròpia llibertat d’acció. El seu treball és possible, només, gràcies al compromís, solidaritat i esforç de moltes persones que sustenten l’organització a tots els nivells.

“Pot semblar una utopia, però l’experiència ens ha ensenyat que la unió de milers de persones fa que les coses canviïn, i estem disposats a seguir marcant la diferència.” 

Pel  proper dimarts 3 de març, “Amnistia Internacional” fa una crida a assistir i participar a la sessió informativa que porta per títol “El món pot canviar, però no canviarà sol” i que tindrà lloc a les 13.00 h a la sala 1 del Centre de Recursos per a Col·lectius (a la Plaça Cívica).

Si hi esteu interessats i voleu saber més coses, podeu enviar-los un correu electrònic o seguir-los al Facebook.

Vine a Amnistia Internacional-UAB i col·labora en la protecció dels drets humans!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s