Recruitment – Procés de selecció de nous membres d’AIESEC

2ff2ba0051687eef5ca0459cf942940c_L

AIESEC-Bellaterra està en ple procés de selecció de nous membres i és per això que aprofitem l’ocasió per a parlar-vos d’aquesta organització internacional de mirada global, que forma part del Directori de Col·lectius d’estudiants de la UAB.

AIESEC és una de les organitzacions sense ànim de lucre més gran del món, amb presència a 125 països. Busquen el desenvolupament de tothom qui constitueix la comunitat d’estudiants universitària, tant des d’un punt de vista professional com personal.  L’ èmfasi, però, el posen en exercitar el potencial i la capacitat de lideratge en un ambient global, de treball en equip i “networking”.

En el dia a dia, AIESEC treballa en el seu comitè local d’AIESEC Bellaterra, promocionant i oferint un ampli ventall de pràctiques professionals internacionals i de voluntariat des dels diversos departaments que l’articulen: el Departament de Relacions Corporatives; el Departament de Màrqueting & Relacions Externes; el Departament de Talent Management i Recursos Humans; el Departament de Finances i Legalitat; el Departament d’Intercanvis Professionals Internacionals  i  el Departament de Voluntariats Internacionals.

 Ens centrem en la propera generació de líders i els connectem amb les empreses i les ONG.

Fins ara, han ofert més de 480.000 experiències de pràctiques i de voluntariat. No obstant això, afirmen que no hagués estat possible sense la participació de totes les persones que treballen per a AIESEC, creient en el que fan i empenyent per a construir un món millor.

Si en voleu saber més i/o posar-vos-hi en contacte, no dubteu en enviar-los un correu electrònic. També els podeu seguir a Facebook i estar pendents de les publicacions del seu blog!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s