La veu de les muntanyes

279261_102402509912993_1557161462_o

Avui us parlarem del “Club Alpí Universitari” (CAU), un col·lectiu d’estudiants que va néixer de la il·lusió d’un grup de joves que se sentien atrets per la muntanya, la natura i la geografia. Anys després, es defineixen com una entitat oberta i plural que vol ser un punt de trobada a la UAB per a totes les persones interessades en el muntanyisme en general i en la seva filosofia implícita.

Així, el club actua com a impulsor i dinamitzador de múltiples activitats que tenen relació amb la muntanya (alpinisme, excursionisme, escalada, caiac, etc.) i posa de relleu la importància de fomentar el coneixement de la cultura i el medi natural, tant de Catalunya com d’altres llocs del món.

Per això, des del CAU, es promocionen, s’organitzen i es realitzen freqüentment cicles de xerrades, cursos, jornades, sortides, viatges, expedicions, etc., amb temàtiques i finalitats concretes. Totes elles són activitats que permeten acostar cada especialitat a qui desitgi saber-ne més o provar-la per primera vegada.

UN GRUP DE 4 MEMBRES DEL CLUB VA CORONAR A PRINCIPIS DE FEBRER EL CIM MÉS ALT DEL MARROC, EL TOUBKAL, SOSTRE DE L’ATLES AMB 4167 M D’ALTITUD.

A tall d’exemple, cada curs se celebra el “Cicle de Muntanya Hivernal” (febrer – març), les “Jornades d’Escalada Esportiva” (maig) i el “Campament Universitari de Muntanya” (maig – juny).

El pròxim dimecres 25 de febrer, hi ha programada una xerrada sobre el risc d’allaus i nivologia. Aquesta es durà a terme a les 18.00 h al Centre de Recursos per a Col·lectius de la Universitat Autònoma de Barcelona. A més, pròximament, tindran lloc dues sortides, una a finals de mes, del 27 de febrer a l’1 de març i, l’altra, del 14 al 15 de març.

Si voleu saber-ne més, podeu trobar tota la informació ampliada al seu web i a Facebook. Així com, també, enviar-los un correu electrònic fent constar les vostres inquietuds.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s