Dues dècades fent pinya

10890784_1038609779487974_82388981_n

Volem dedicar l’entrada d’avui a un dels col·lectius d’estudiants més coneguts de la Universitat Autònoma de Barcelona. Efectivament, ens referim a la “Colla Castellera Ganàpies de la UAB”, que enguany celebra el seu 20è aniversari.

La colla, especialista en regalar-nos bons moments, té com a objectiu la pràctica i la difusió del folklore i la cultura catalanes. Són ben conegudes les seves diades i celebracions que sovint realitzen per a tota la comunitat universitària.

En aquesta ocasió, ens interessa desplegar-vos algunes de les activitats que duran a terme al llarg d’aquest 2n semestre en motiu dels seus 20 anys.

  • 21 DE FEBRER

Sopar del 20è aniversari on es reuniran tant ganàpies actius com ganapiots (ganàpies que ja han acabat la carrera). El sopar es farà al Happy Parc de Sants (Barcelona), un espai de lleure infantil per a fer honor al nom que porten. I és que, per a qui no ho sàpiga, “ganàpia” segons l’Institut d’Estudis Catalans significa “persona adolescent o adulta que fa coses pròpies d’una criatura”.

  • 3 DE MARÇ

Lliurament dels premis del concurs d’Instagram efectuat durant el 1r semestre. Les fotos participants  es poden veure a l’Instagram amb l’etiqueta #20anysganàpies o #20anysganàpies.

  • 5 DE MARÇ

Xerrada sobre el 20è aniversari a la Sala d’Actes de l’edifici L’Àgora en què diferents caps de colla d’aquests 20 anys explicaran anècdotes i curiositats de la seva història.

  • 21 I 22 DE MARÇ

Celebració de les tradicionals colònies de la colla a Gualba. Entre les activitats previstes, en destaca la participació de Jaume Barri, tot un referent per a Ganàpies.

  • 26 DE MARÇ

A la Plaça Cívica de la UAB es realitzarà l’acte central del 20è aniversari. Hi haurà una actuació amb totes les colles universitàries, un total de 13. En acabar, es continuarà amb la tradicional festa de germanor universitària.

  • 21 DE MAIG

Celebració a la Plaça Cívica de la Diada de Primavera, que servirà com a cloenda als actes del 20è aniversari.

Us hi animeu? Tota la informació la podreu trobar sempre actualitzada al seu Facebook i Twitter! Per a qualsevol pregunta, no dubteu en escriure’ls al correu electrònic!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s