De la UAB al món: International Welcome Days

IMG_20150209_120711

IMG_20150209_120705

Dilluns 9 de febrer, sota el marc de les International Students Welcome Days i amb el propòsit d’encetar el 2n semestre de la UAB, va tenir lloc la Fira de Col·lectius i Serveis, on la participació d’alguns dels Col·lectius inscrits al Directori de Col·lectius va ser central.

Des del Programa Mentor, es va convidar la nova comunitat d’estudiants internacionals a donar un tomb per tot el campus, l’última parada, però, va ser la Fira de Col·lectius, que precedia a la benvinguda oficial realitzada a la Sala Cinema.

La Fira s’organitza amb el propòsit que els estudiants internacionals puguin fer-se una idea de la diversitat del teixit associatiu existent dins la UAB, així com, també, del ventall d’activitats en les quals, en cas que ho vulguin, poden participar.

D’aquí que els col·lectius que acostumen a tenir certa vinculació amb estudiants internacionals, especialment els “Erasmus Student Network”, però també d’altres com “AEGEE Barcelona”; “AIESEC Bellaterra”; “Amnistia Internacional”; “Associació Universitària Sin Vergüenza”; “Chinese Student Union”; “Club Alpí Universitari”; “Club de Rol de la UAB”; “Grup Bíblic Universitari”; “UNANIMUM“; “Ipsych, mind fuckers”; “La Quarta Paret”; “Lofantastico”; “Tecno UAB”… rebessin amb els braços oberts els estudiants participants de les International Welcome Days.

LA COLLA CASTELLERA ELS GANÀPIES, QUE ENGUANY CELEBREN ELS SEUS 20 ANYS, VAREN FORMAR UN ESPLÈNDID PILAR.

D’altres paradetes, com el del Servei de Llengües, el del SAF o el de Dinamització Comunitària hi van tenir cabuda com a representats d’alguns dels serveis que la UAB ofereix.

Fins al 14 de febrer, teniu l’ocasió d’assistir a diverses activitats, tallers i xerrades per a conèixer més a fons alguns col·lectius d’estudiants i les seves iniciatives. També hi haurà un dinar internacional per a compartir menjars típics dels diversos llocs d’origen dels recents benvinguts. És, doncs, una bona oportunitat per a saber tot allò del que es pot gaudir durant una estada a la UAB, així com per a conèixer altres estudiants internacionals que acaben d’arribar a la mateixa.

No t’ho perdis!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s