Teixint històries fantàstiques

IMG_2003 (1)

El col·lectiu d’estudiants “LoFantástico” de la UAB ens convida a endinsar-nos en l’intrèpid món de la fantasia des de la literatura, el cinema o el teatre.

“LoFantástico” està associat al grup d’investigació acadèmic “Grupo de Estudios sobre lo Fantástico (GEF)”, amb qui hi col·laboren activament, ajudant-los en l’organització i el desenvolupament de congressos i altres activitats. No obstant això, però, la seva principal ocupació és coordinar el “Club de lectura. Visiones de lo Fantástico”, obert a tota la comunitat universitària.

​El Club es reuneix el primer dimecres de cada mes a la Sala Polivalent de l’Edifici l’Àgora, a les 16.00 h. La finalitat de les sessions és enriquir els coneixements i els estudis acadèmics de tothom qui hi participa, mitjançant la presentació i l’anàlisi de textos que permeten abraçar un ampli ventall de temàtiques socials i culturals. Així, cada sessió és conduïda per una persona estudiant de doctorat, màster o grau, interessada en el gènere fantàstic. En primer lloc, presenta el text seleccionat per a aquell dia i posteriorment, es fa un debat de col·lectiu sobre els aspectes més rellevants de l’obra.

Enguany, “LoFantástico” ha realitzat la 3a edició del Club de Lectura amb la intenció de centrar-se en la figura del Monstre Fantàstic, de la mateixa manera que es va fer en el 2n Congrés Internacional organitzat pel GEF el passat mes de desembre.

Amb tot, us animem a participar-hi i a gaudir del deliciós berenar que ofereixen! “LoFantástico” també permet la possibilitat de convalidar l’assistència al Club de Lectura amb 1 crèdit ECTS. No dubteu en seguir-los al Facebook o a posar-vos-hi en contacte per correu electrònic!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s