Si vas caminant per la Plaça Cívica i sents olor de llibres…

IMG_20150115_124343IMG_20150115_125248

Són “Libre Comuniti”! Una entitat del Directori de Col·lectius de la UAB, que es presenta com a plataforma per a fomentar la reutilització de productes i el consum solidari, lliure i responsable.

Així, cada dimarts, dimecres i dijous, de 12.00 h a 16.00 h, pots aprofitar per comprar llibres de temàtica i tipologia variada, per un simbòlic preu de 3 €. Amb tot, la Plaça Cívica es converteix en un suggerent lloc de llibres de segona mà. Què més poden demanar les persones amants de la literatura? Així mateix, també disposen d’un web per a vendre els llibres en línia i fer-ne intercanvis amb tothom que ho desitgi, sense ni tan sols haver de sortir de casa! Entreu-hi http://librecomuniti.com/ i doneu un cop d’ull!

D’altra banda, si el que vols és fer una donació de tots aquells llibres que ja mai més tornaràs a tocar ni llegir i que creus que faran més servei a altres persones, no t’ho pensis i aprofita-ho. Qualsevol moment és bo per a utilitzar la bústia que “Libre Comuniti” posa a la teva disposició de manera permanent per a dipositar-los. La podràs trobar davant el Centre de Recursos per a Col·lectius de la UAB. Si en tens molts, l’entitat també disposa d’un servei de recollida.

“LibreComuniti” ens fan evident la necessitat de reciclar productes en una societat com la nostra, alhora que fomenta un tipus de vincles solidaris amb països amb dificultats econòmiques. Els beneficis de la venda dels llibres recaptats es destinen a diferents ONG, relacionades, principalment, amb l’educació i el medi ambient. Una iniciativa amb la qual tothom hi guanya.

Hem de destacar que el passat dimarts 9 de desembre el col·lectiu va dur a terme la primera donació solidària de caixes plenes de llibres recaptats a la “Fundación Comparte”. No oblidem, però, que només va ser possible gràcies a la feina realitzada pel col·lectiu al llarg de molts mesos i a la col·laboració de tota la comunitat UAB que ha donat llibres a l’entitat.

Segueix-los per Facebook i Twitter i estigues al corrent de totes les seves activitats i iniciatives. Però, si tens la necessitat o interès de parlar amb ells directament no dubtis en posar-t’hi en contacte per correu electrònic.

Moltes gràcies “Libre Comuniti”!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s