Èxit de participació a la Festa Major de la UAB

El passat 6 de novembre es va celebrar la Festa Major de la UAB, que va comptar amb la participació de tota la comunitat universitària. Es varen realitzar activitats desde les 12.00 h fins les 22.00 h a la Plaça Cívica i a la Plaça del Coneixement.

El pregó d’enguany va ser pronunciat per la plataforma Taquem els CIE’s, on es va denunciar les contínues violacions de drets fonamentals que es produeixen en aquestes instal·lacions i es va demanar el seu tancament.

La Plaça Cívica va acollir la Fira d’Entitats, on col·lectius d’estudiants, serveis i projectes de la UAB van informar sobre les seves entitats i sobre les activitats que duen a terme. Un dels plats forts de la Festa Major va ser la l’actuació de la Colla Castellera Ganàpies en motiu de la celebració dels 20 anys de la colla.

A la Plaça del Coneixement es van situar les paradetes d’estudiants, on hi van participar més de 50 col·lectius d’estudiants inscrits al Directori i altres grups d’estudiants.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s